Udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre fra kælder til kvist

Nye vinduer og døre skal ikke ses som en tung omkostning, men som en ny investering i huset. Derfor skal man heller ikke gå på kompromis i forbindelse med udskiftning af vinduer eller døre.

Udskiftning af døre og vinduer giver ikke blot din bolig et nyt og moderne udseende, men kan også hjælpe med at give mere lys, mere komfort og en lavere varmeregning.

Vi tilbyder montering af vinduer og døre for kunder i Aarhus og omegn – blandt andet Viby J, Højbjerg og Tranbjerg.

Udskiftning og montering af vinduer giver en stor besparelse

Døre og vinduer kan gøre meget for et hus. En stue eller et køkken kan eksempelvis virke større, varmere og mere imødekommende med et nyt stort vinduesparti.

På samme måde kan nye døre med glas foroven skabe naturligt lys i en mørk entre. Vi tilbyder naturligvis montering af vinduer og døre i hele boligen.

Spar på varmeregningen og skån miljøet

Udskiftning af vinduer og døre til nye, der er tætte og mere energirigtige, kan ligeledes være med til at holde på varmen og dermed give en lavere varmeregning. Derudover bliver indeklimaet bedre for dig og din familie. Det gælder både i forbindelse med udskiftning af indvendige døre samt alle boligens vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Hos Marselis Tømrer & Snedker A/S i Aarhus står vi for udskiftning, levering og montering af døre og vinduer efter mål til en attraktiv pris, hvad enten der er tale om tagvinduer, store vinduespartier eller vinduer i etageejendomme.

Kontakt os på telefon (+45) 22 10 22 86 eller e-mail cn.m@rselis.dk og få et godt tilbud på montering af vinduer og døre. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores service og priser.

Kontakt Marselis Tømrer- og Snedkerfirma A/S

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel tømrer eller snedker? Så er vi de helt rette for dig. Vi har mange års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde.

  • Alt i tømrerarbejde udføres
  • Høj kvalitet og detaljefokus er en selvfølge
  • Mange års erfaring og ekspertise ses på resultatet
  • Kunden tages i hånden fra start til slut

Ring til os på telefon (+45) 22 10 22 86 eller send en mail til cn.m@rselis.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Få en pris på tømrer- og snedkerarbejde

Beskriv kort din tømrer- snedkeropgave. Du vil herefter modtage et gratis og uforpligtende tilbud inden for 48 timer.

(+45) 22 10 22 86
cn.m@rselis.dk